Three-Sixty

Jouw digital partner

Three-Sixty is een full service webbureau gevestigd in de voormalige “Lamot” brouwerij in hartje Mechelen. We creëren awesomeness in websites, apps, games en interactieve installaties. Opgericht in 2008 en digitale partner van reclamebureaus en mediabedrijven, grote en kleine ondernemingen in binnen- en buitenland.

Join our team
Momenteel zijn we op zoek naar een creative front-end developer en php developer.

Dit is wat we doen

 • Digital concept

  We ontwikkelen creatieve concepten voor campagnewebsites, Facebook-apps en event installaties. We weten wat werkt en wat technisch mogelijk is. Binnen de deadline. En het afgesproken budget.

 • User experience

  Het doel van je website en je beoogde doelgroep vertalen we naar een optimale user experience. Dankzij een website-concept en een klikbare demo met alle features, test je zelf de gebruikservaring, nog voor we aan het design of development beginnen.

 • Design

  Geen standaard templates, maar custom design ontworpen door ons team. In overleg met jou bepalen we de juiste stijl voor jouw website, game of webshop. Modern, mobile-ready en in lijn met je huisstijl.

 • Front-end development

  HTML, CSS en JavaScript, daar zijn we goed in. We ontwikkelen alle zichtbare elementen die de ervaring van en de interactie met jouw websitebezoeker optimaliseren. Functioneel en aantrekkelijk.

 • Back-end development

  Servers, het CMS, databases... Alles wat aan de achterkant van je website zit, ontwikkelen wij. Zo werkt jouw website naar behoren en kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Content management

  Het 360CMS laat je toe om jouw teksten, foto’s en video’s volledig zelf te beheren. Gebruiksvriendelijk en snel. Veilig en geschikt voor elke type website. Ontdek de voordelen van ons in-house ontwikkelde CMS.

 • Analytics & follow-up

  We meten wat echt belangrijk is. Op maat van jouw doelstellingen worden de juiste acties van jouw websitebezoekers gemeten. Elk kwartaal bespreken we de resultaten met jou. Om daarna de nodige acties te ondernemen.

Let's get in touch

Meer weten over onze aanpak en expertise? Of ben je al overtuigd? Spring eens binnen. Of contacteer ons voor een afspraak.

Contactgegevens

Three-Sixty Media bvba
Van Beethovenstraat 8/10,
2800 Mechelen

+32 (0) 15 63 51 43
info@three-sixty.be

BE 0897.382.632
IBAN BE 12 0015 5139 8192
BIC GEBABEBB