Three-Sixty

Jouw digital partner

Three-Sixty is een full service webbureau dat awesomeness creëert in websites, Showpad applicaties, online games en interactieve installaties. Opgericht in 2008 en digitale partner van reclamebureaus en mediabedrijven, grote en kleine ondernemingen in binnen- en buitenland.

Contacteer ons
Meer weten over onze aanpak en expertise? Of ben je al overtuigd? Spring eens binnen. Of contacteer ons voor een afspraak.

Join our team
Momenteel zijn we op zoek naar een creative front-end developer en php developer.

Dit is wat we doen

 • Showpad

  Showpad geeft je de mogelijkheid om je sales conversies naar een hoger niveau te brengen. Het is een digitale (tablet) oplossing waarbij je boodschap via “branded mini-sites” tot bij je doelgroep geraakt. Wij hebben de mogelijkheden van dit platform naar een hoger niveau gebracht met een unieke op-maat Showpad experience, gericht naar jouw doelgroep.

 • User experience

  Het doel van je website en je beoogde doelgroep vertalen we naar een optimale user experience. Dankzij een website-concept en een klikbare demo met alle features, test je zelf de gebruikservaring, nog voor we aan het design of development beginnen.

 • Design

  Geen standaard templates, maar custom design ontworpen door ons team. In overleg met jou bepalen we de juiste stijl voor jouw website, game of webshop. Modern, mobile-ready en in lijn met je huisstijl.

 • Front-end development

  HTML, CSS en JavaScript, daar zijn we goed in. We ontwikkelen alle zichtbare elementen die de ervaring van en de interactie met jouw websitebezoeker optimaliseren. Functioneel en aantrekkelijk.

 • Back-end development

  Servers, het CMS, databases... Alles wat aan de achterkant van je website zit, ontwikkelen wij. Zo werkt jouw website naar behoren en kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Content management

  Het 360CMS laat je toe om jouw teksten, foto’s en video’s volledig zelf te beheren. Gebruiksvriendelijk en snel. Veilig en geschikt voor elke type website. Ontdek de voordelen van ons in-house ontwikkelde CMS.

 • Analytics & follow-up

  We meten wat echt belangrijk is. Op maat van jouw doelstellingen worden de juiste acties van jouw websitebezoekers gemeten. Elk kwartaal bespreken we de resultaten met jou. Om daarna de nodige acties te ondernemen.

Let's get in touch

Meer weten over onze aanpak en expertise? Of ben je al overtuigd? Spring eens binnen. Of contacteer ons voor een afspraak.

Contactgegevens

Three-Sixty Media bv
Meiselaan 74,
1880 Nieuwenrode

+32 (0) 15 63 51 43
info@three-sixty.be

BE 0897.382.632
IBAN BE 12 0015 5139 8192
BIC GEBABEBB