We create digital awesomeness.

DS Smith

DS Smith
DS Smith
DS Smith
DS Smith
DS Smith
DS Smith
DS Smith
DS Smith
DS Smith

DS Smith Showpad Experience naar een hoger niveau

Showpad is het meest volledige en flexibele sales enablement platform. Three-Sixty bouwt mee aan sterke, op maat gemaakte Showpad Experiences. We ontwikkelen calculators en offer builders, we helpen vertegenwoordigers met guided selling en integreren data met andere systemen. Three-Sixty is de development partner van bylt dat zich 100% focust op het creëren van remarkable Showpad experiences.

Eén van deze Showpad projecten is die van DS Smith, een toonaangevende internationale leverancier van duurzame golfkartonnen verpakkingen, actief in meer dan 34 landen. De "Let’s Talk" Showpad applicatie zorgt voor een experience met centraal content beheer. DS Smith heeft de mogelijkheid om lokaal content aan te passen via de "interactive locations map”.

Built in Showpad Interactive worldmap

In de wereldwijde verpakkingsmarkt is het belangrijk om productievestigingen dicht bij de klant te hebben zodat snelle levering, tegen een minimale kost, gegarandeerd is. Via de interactieve location map kan de sales verantwoordelijke zijn bezoek voorbereiden door de locaties van de klant in te geven op de map en deze te koppelen aan de productievestigingen van DS Smith.

  • Het beheer van de locaties doet de Sales verantwoordelijke via ons Content Management Systeem.Via deze unieke koppeling met Showpad kan hij de belangrijkste steden per land op de kaart gaan selecteren, klanten aanmaken en deze koppelen aan productievestigingen van DS Smith.

  • Niet de standaard Showpad oplossing, maar maatwerk in design en frontend animatie met snelle laadtijden en een perfecte gebruikerservaring: onze ervaring van het World Wide Web vertaald naar het Showpad platform.

display

Showpad & Content Management

Maatwerk in design, user experience en frontend development, in combinatie met ons Content Management Systeem zorgt ervoor dat we écht een unieke oplossing kunnen bieden voor de high-end Showpad Experiences.

Overtuigd? Let's get in touch

Overtuigd door de aanpak van Three-Sixty ?

Contacteer ons dan voor een afspraak of spring eens binnen. We leggen je graag alles nog eens rustig uit.


C o n t a c t e e r   O n s C o n t a c t e e r   O n s
Three-Sixty - DS Smith
Three-Sixty - DS Smith
Three-Sixty - DS Smith
Facebook Linkedin
0

We gebruiken cookies om ons site verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor analytics.