We create digital awesomeness.

Galapagos

Galapagos
Galapagos
Galapagos
Galapagos
Galapagos
Galapagos
Galapagos
Galapagos
Galapagos

Galapagos Creatieve jobsite, klaar voor de toekomst

workatgalapagos.com

Deze vernieuwende en creatieve jobsite van Galapagos werd samen met Quick Brown Foxes opgezet. Als technische partner hebben we ons toegelegd op de high-end front- & backend ontwikkeling.

Met de integratie van ons Content Management Systeem heeft de klant een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke oplossing om zelf teksten en foto's aan te passen. Jobs worden via de externe API "realtime" ingeladen.

Not your typical career platform... maar eentje met veel aandacht voor mooi design, intuïtieve frontend animaties en vlotte overgangen tussen de pagina's.

Het oog wil ook wat. Daarom biedt deze jobsite de gebruiker een veel betere gebruikservaring wat bovendien de time-on-site drastisch verbeterd.

  • Een mooi design én een unieke jobsite beleving die volledig geïntegreerd is in ons eigen Content Management Systeem. De teksten, podcasts en foto's van iedere pagina zijn voor de klant daardoor eenvoudig en snel aan te passen.

  • De front- en backend van een site houden we gescheiden. Daardoor kan Three-Sixty een site snel lanceren en achteraf nog het cms eraan koppelen. Uniek en handig met die korte deadlines.

  • De jobs bij Galapagos worden beheerd via een centraal CRM systeem (via Recruitee). Three-Sixty heeft veel ervaring met dit soort externe API integraties. We zorgen altijd voor een vlotte, realtime weergave en een mooie visualisatie van de jobs, zodat de ervaring voor de potentiële kandidaat optimaal is.

lighting display

Responsive Perfect op elk scherm

'Work At Galapagos' is uiteraard geoptimaliseerd voor alle schermen: mobile, tablet, desktop. Swipen gaat dus vlot. De tekst is perfect leesbaar, de buttons en links zijn handig aan te klikken. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en, niet onbelangrijk, de Google ranking, wat dan weer zorgt voor betere conversies.

Overtuigd? Let's get in touch

Overtuigd door de aanpak van Three-Sixty?

Contacteer ons dan voor een afspraak of spring eens binnen. We leggen je graag alles nog eens rustig uit.


C o n t a c t e e r   O n s C o n t a c t e e r   O n s
Three-Sixty - Galapagos
Three-Sixty - Galapagos
Three-Sixty - Galapagos
Facebook Linkedin
0

We gebruiken cookies om ons site verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor analytics.