We create digital awesomeness.

Reynders

Reynders
Reynders
Reynders
Reynders
Reynders
Reynders
Reynders
Reynders
Reynders

Reynders Nieuwe corporate website, top experience

reynders.com

De nieuwe corporate site van Reynders werd samen met B2B creative agency BBC ontwikkeld. Als digital partner hebben we ons toegelegd op de high-end, creatieve front- & backend ontwikkeling.

Met de integratie van ons Content Management Systeem heeft de klant een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke oplossing om zelf teksten, foto's of blogposts aan te passen, en dit in 5 talen.

Met een reeks van slimme en subtiele animaties creëren we een vlotte user experience, die browsercompatibel is en er goed uit ziet op ieder scherm.

Animaties zijn het fundament van een moderne user interface. Ze brengen je site tot leven en, belangrijker, ze helpen gebruikers het doel beter te begrijpen.

  • Een 5-talige website die makkelijk en overzichtelijk te beheren is via ons eigen 360CMS laat toe dat de inhoud in meerdere talen naast elkaar op één scherm kan geopend worden. Overzichtelijk en handig in gebruik

  • Reynders heeft de mogelijkheid om tekst aan te passen via "in-line editing". Dit gebeurt visueel in de frontend van de site: klik op de tekst, pas het aan en het staat live. Heel gebruiksvriendelijk.

  • Via datacaptatie koppelen we de verschillende onlineformulieren met Salesforce. Hierdoor worden de verzamelde data automatisch doorgestuurd naar de CRM software. Zo kan Reynders de klanten en prospecten centraal opvolgen.

lighting display

Responsive Perfect op elk scherm

Reynders.com is uiteraard geoptimaliseerd voor alle schermen: mobile, tablet, desktop. Swipen gaat dus vlot. De tekst is perfect leesbaar, de buttons en links zijn handig aan te klikken. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en, niet onbelangrijk, de Google ranking, wat dan weer zorgt voor betere conversies.

Overtuigd? Let's get in touch

Overtuigd door de aanpak van Three-Sixty ?

Contacteer ons dan voor een afspraak of spring eens binnen. We leggen je graag alles nog eens rustig uit.


C o n t a c t e e r   O n s C o n t a c t e e r   O n s
Three-Sixty - Reynders
Three-Sixty - Reynders
Three-Sixty - Reynders
Facebook Linkedin
0

We gebruiken cookies om ons site verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor analytics.