We create digital awesomeness.

Thibaut

Thibaut
Thibaut
Thibaut
Thibaut
Thibaut
Thibaut
Thibaut
Thibaut
Thibaut

Thibaut Courtois Interactive experience & persoonlijk portfolio.

thibautcourtois.com

Het is een absolute eer om de persoonlijke site te maken van onze nationale nummer 1. Samen met Quick Brown Foxes (concept & design) hebben we een high-end, creatief online platform opgezet voor Thibaut Courtois. Zijn uniek persoonlijk levensverhaal werd samengevat in een reeks blogposts en een foto galerij.

Met de integratie van ons Content Management Systeem onderhouden Thibaut en zijn team zelf alle content: teksten, foto's, video's en blogposts worden snel en eenvoudig aangepast, op ieder device.

Een Award Winning Experience... dat was de briefing. De unieke fotografie is dankbaar materiaal, maar met de doordachte user Experience en frontend animaties maken we echt het verschil en daardoor wordt de site naar een veel hoger niveau gebracht.

CSS Design Awards - Site of the Month
CSS Winner - Site of the Day
CSS Reel - Winner of the Day

  • Een top design, een unieke ervaring... maar toch volledig geïntegreerd in ons eigen Content Management Systeem. De teksten, blogposts, video's en foto's zijn eenvoudig en snel aan te passen.

  • De front- en backend van een site houden we gescheiden. Daardoor kon de site van Courtois snel gelanceerd worden. Achteraf werd het 360CMS gekoppeld. Uniek en handig met die korte deadlines.

  • Thibaut Courtois kan overal en altijd zijn tekst aanpassen via "in-line editing". Dit gebeurt visueel in de frontend van de site: klik op de tekst, pas het aan en het staat live. It’s as simple as that.

lighting display

Responsive Perfect op elk scherm

De site van Thibaut Courtois is uiteraard geoptimaliseerd voor alle schermen: mobile, tablet, desktop. Swipen gaat dus vlot. De tekst is perfect leesbaar, de buttons en links zijn handig aan te klikken. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en, niet onbelangrijk, de Google ranking, wat dan weer zorgt voor betere conversies.

Overtuigd? Let's get in touch

Overtuigd door de aanpak van Three-Sixty ?

Contacteer ons dan voor een afspraak of spring eens binnen. We leggen je graag alles nog eens rustig uit.


C o n t a c t e e r   O n s C o n t a c t e e r   O n s
Three-Sixty - Thibaut Courtois
Three-Sixty - Thibaut Courtois
Three-Sixty - Thibaut Courtois
Facebook Linkedin
0

We gebruiken cookies om ons site verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor analytics.