">

Content management
as it should be

Beheer de inhoud van jouw website. Eenvoudig en overzichtelijk. Veilig en snel.

360CMS

Beheer zelf je website

Dankzij ons content management systeem (CMS) beheer je zelf de teksten, video’s en foto’s van je website. Je voegt ze toe, past ze aan en verwijdert ze in een vingerknip. Je hebt er geen technische kennis voor nodig.

Nood aan een unieke oplossing om je website te beheren? 360CMS is een compleet in-house ontwikkeld systeem. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Stabiel, veilig en snel.Voordelen

 • Geschikt voor alle websites

  360CMS is gebouwd om elk type website te beheren – van campagnewebsite tot webshop. Ongeacht de grootte. Ongeacht het doel.

 • Vlotte inschrijving via formulieren

  Alle inschrijvingen op de formulieren van je website en nieuwsbrief, en al je verkopen worden bijgehouden in je eigen account. Zo behandel je elke klant en sollicitant individueel. Of je download simpelweg de hele lijst als Excelbestand.

 • Gebruiksvriendelijk

  Gedaan met zoeken en doelloos rondklikken in complexe CMS’en. Onze interface is gebruiksvriendelijk en heeft maximaal 15 minuten toelichting nodig. Zo ga je direct aan de slag na de oplevering van jouw website. Da’s snel. Én handig.

 • Veilig

  Safety first. Daarom wordt de content van jouw website veilig opgeslagen. De technologie van het CMS en de opmaak van jouw website houden we bewust gescheiden. Een jaarlijkse penetration test zorgen voor een veilige omgeving.

 • Google-vriendelijk

  Jouw website bouwen we op maat en volledig in-house. Zo garanderen we kwalitatieve code voor een optimaal resultaat in Google. In het CMS kun je per pagina metadata toevoegen. Zo krijgt je website snel de best mogelijke Google-ranking.

 • Aanpasbaar dashboard

  Het dashboard van je 360CMS stel je zelf samen met de informatie die voor jou het belangrijkst is. Zoals statistieken uit Google Analytics, inzendingen van je contactformulier en de omzet van je webshop.

Front-end vs. back-end

De front-end & back-end van de site zijn van elkaar gescheiden. Naast een verhoogde veiligheid geeft het onze front-end developers de absolute vrjiheid om het design & de animaties tot in de puntjes uit te werken. Geen automatisch gegenereerde HTML en CSS opmaak dus bij Three-Sixty.


The proof of the pudding

is in the eating

Natuurlijk zijn we overtuigd van de kracht van het 360CMS. Dit laten we ook graag zien. Geprikkeld? En zin om er meer over te ontdekken? Maak een afspraak. We lichten graag alle details toe. En bekijken met plezier de mogelijkheden voor elk type project.

Het resultaat van ervaring,
skills en visie

Een eigen Content Management Systeem bouw je niet zomaar. 360CMS is het resultaat van onze jarenlange ervaring met de veeleisende uitdagingen van onze klanten. En met andere systemen, zoals WordPress, Drupal en Joomla. 360CMS is de beste oplossing om een CMS-gestuurde website efficiënt op te leveren.

Zij werken al
met ons 360CMS